1. Bachelor
  2. Grafisk design og illustrasjon
  1. Karoline Bækkevold Bakke
  2. Robert 0432

Bakgrunn

Bachelorprosjektet mitt er en naturlig videreføring av fordypningsprosjektet mitt, hvor målet var å finne tilbake til streken min. I stedet for å finne tilbake til streken, åpnet prosjektet øynene mine for et nytt medium. Ut ifra gamle skisser av mennesker jeg hadde sett på t-banen, lagde jeg nemlig en rekke tredimensjonale porselensfigurer. Mot slutten av prosjektet ønsket jeg å få karakterene mine til å bevege seg, men det rakk jeg ikke å gjøre som en del av fordypningsprosjektet mitt. Bachelorprosjektet mitt blir på mange måter en fortsettelse av dette.


Videre har karakterdesign alltid vært noe jeg har interessert meg for og dette ble raskt et fokuspunkt i prosjektet. Jeg har også lært meg et helt nytt animasjonsprinsipp, samt lært meg mer om utfordringene ved produksjonen av figurer som er gode å animere.


Prosjektbeskrivelse

Gjør dere klare for sommerens største sensasjon innen animasjonsfilm! Med inspirasjon fra sci-fi-filmer som Metropolis, Blade Runner og Wall-E lokker Karoline Bækkevold Bakkes filmstudio oss inn i en verden satt mange tiår frem i tid. Den klassiske stop motion-teknikken, inspirert av opplæring fra Youtube-videoer, er med på å skape et taktilt og varmt univers vi håper å se mer av.


Produsent Karoline Bækkevold Bakke forteller: «Hele teamet har virkelig lagt alt de har i denne filmen. Det er en stor ære å få lov til å vise den frem på Kunsthøgskolens prestisjetunge avgangsutstilling.


Robert 0432 vises eksklusivt i medielabben på KHiO fra 1. til 10. juni.


Sosiale medier

instagram.com/karolinebaekke


    Kontaktinformasjon

  1. karbak95@gmail.com