1. Bachelor
  2. Grafisk design og illustrasjon
  1. Saralinn Hembre Singstad
  2. Tenerife for alltid

Bakgrunn

Besteforeldrene mine bodde på Tenerife hver vinter i seksten år og familien min og jeg har derfor vært der en god del. I dag bor besteforeldrene mine i Norge hele året. Bestemor bor alene i en leilighet i Vestby og bestefar er på sykehjem. Bestefar er dement og veldig syk og situasjonen i dag står i stor kontrast til hva den var i min barndom. Wikipedia forteller meg at «minne/hukommelse, det at man husker noe, er en av egenskapene i kognisjon som blir redusert ved demens». Derfor blir kanskje minnene vi deler om de bekymringsløse dagene på Tenerife så viktige.


Prosjektbeskrivelse

I dag finnes minnene om Tenerife i hjernens minne og i form av blant annet fotografier, postkort og suvenirer. Minnene i form av objekter kan trues av brann, mens minnene i hjernen vår kan trues av demens. Uforutsette uheldige omstendigheter kan forekomme.


Jeg ønsker å vekke minnene om de bedre dager til live igjen. Jeg vil ta dem på alvor med et glimt i øyet og fritt fantasere rundt dem, da mange av minnene er diffuse for meg den i dag i dag. Jeg inviterer herved hvermannsen til også å drømme seg bort i tanker om lykkelige dager på Tenerife, mitt barndomsparadis. Slå deg ned i fluktstolen, føl teksturen av håndklærne og drøm deg bort til lyden av bølgeskvulp på Playa de Las Vistas.

Sosiale medier

@sarailnn


    Kontaktinformasjon

  1. sarali@live.no
  2. saralinn.no